1

Téma: Tréninkové hřiště

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně tréninkového hřiště. Se svou spoluhráčkou bychom si rády na něj šly zakopat a zastřílet na bránu, ale nevíme, zda by nás z tama někdo nevyhodil. Hrajeme za Vlkoš a tréninky máme 3 x týdně, ale někdy je časově nestíháme, tak mě napadla náhradní varianta tréninku tady ve Bzenci. Bylo by to možné? Jestli znáte odpověď na mou otázku, tak Vám za ni předem děkuji. Terez

2

Re: Tréninkové hřiště

sad a sad Na  Váš dotaz musím odpovědět bohužel negativně. V současné době jsou hřiště maximálně vytížené stávajícími mužstvy našeho oddílu, které mají občas problémy se na zmíněná hřiště vejít. Plochy potřebují i regeneraci a údržbu, což jak jistě sama uznáte se za provozu dělat nedá. Případná rada kde by se dal trénink uskutečnit je ještě plocha za školou, ale to by jste se musela zeptat na vedení školy zda by Vám umožnili vstup, jelikož toto hřiště je plně v jejich kompetenci.  Hezký den   

Teriinek napsal:

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně tréninkového hřiště. Se svou spoluhráčkou bychom si rády na něj šly zakopat a zastřílet na bránu, ale nevíme, zda by nás z tama někdo nevyhodil. Hrajeme za Vlkoš a tréninky máme 3 x týdně, ale někdy je časově nestíháme, tak mě napadla náhradní varianta tréninku tady ve Bzenci. Bylo by to možné? Jestli znáte odpověď na mou otázku, tak Vám za ni předem děkuji. Terez

3

Re: Tréninkové hřiště

Díky moc za odpověď. Samozřejmě chápu, že hřiště potřebují údržbu i regeneraci a navíc jsou plně vytížená fotbalisty, tak jako u nás ve Vlkoši. Tak trochu jsem čekala, že to nebude možné, ale aspoň jsem se zeptala smile Zkusím se zeptat na ZŠ, zda bychom mohly občas využít jejich hřiště. Ať se Vám daří v jarní sezoně a přeji hodně fotbalového štěstí ! Hezký den